söndag 9 augusti 2009

En trevlig grillkväll med vännerna!

I går kväll var det grilldags hos Pia i Klagshamn innan det är dags att flytta tbx till lägenheten i stan. Det var perfekt grill och umgås väder, man kunde sitta ute hela kvällen.
Johnny, Ulrika, Miko och Pia njuter i värmen, eller? Dom sitter där ialla fall=).

Även Jörgen var med. Ludde trivdes toppenbra, för där var måååånga som kunde klia honom.

2 viktiga saker på en grillkväll. Öl och solglasögon är ju ett måste! Det åts i massor, alla hade trevligt i varandras sällskap. Alla vill ju inte vara med på bild, så det var bara att titta bort. För fotas skulle det.
Titta vem som mer kom på besök! En liten turk smakar alltid bra! Det gjorde du bra Pia! Kvällen var ljummen så man kunde sitta ute hela tiden, myggen var inte så ettriga, kanske har dom fått solsting eller bara gett upp. Skönt var det ialla fall.
Undrar hur länge värmen stannar och man kan sitta ute länge på nätterna? Det är ju sjukt underbart. Efter maten togs den starkare drycken fram, kanske var det den som höll oss varma? hmmm, ja i vilket fall som helst smakade det bra=).
Jörgen höll sig nykter för han körde, jaja, han bestämde det själva. Det var ju skönt att slippa sitta på bussen 1 timme i denna värmen. Det tråkiga var ju att att han, Johnny och Ulrika åkte hem tidigare än oss(Miko& mig) så vi fick ta taxi hem. Hmmm, kan kräva taxipengarna av dom?Ja, Pia jag förstår att du tittar lite undrande, det hade jag med gjort om jag var du!

Miko och hans nya kompis Ludde=)! 2 tokiga hårdrockare, eller?Lite ljus håller stämningen på topp och lite av myggen borta.



Idag var man inte den piggaste när klockan ringde för att man skulle ner i tvättstugan kl. 12, men vad gör det när man hade trevligt igår. Allt går bara vill. Tvätten är fixad, har t.o.m varit en tur på mobilia med mamma, samt bytt matta i stora rummet. Nu är det jag som ska hämta tvätten sen i duschen sen kommer Miko och vi ska käka tacos, det är oxå mums.
Ha det toppen och so loooooooong.....








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar